Club Travel Business: Themareizen op maat Opdrachten Wie zijn wij? Contact

Club Travel Business: Themareizen op maat

 

clubtravel_business home banner

Onze meerwaarde

Club Travel Business is dé partner als het gaat om zakelijke groepsreizen op maat. Onze reisspecialisten hebben de expertise in huis om de reis met uw bedrijf tot een onvergetelijk succes te maken. Door jarenlange ervaring, een goed netwerk en een gedreven team zijn wij in staat om de reis professioneel en creatief vorm te geven.

Themareizen

Wij denken ook graag met u mee als het gaat om een zakelijk thema in uw reis te verwerken. Dit kunnen we combineren met een uitdagend programma, goede hotels, culinair tafelen en natuurlijk veel fun! Of het nu gaat om uw bedrijfslustrum of een themareis voor uw advocatenkantoor of timmerbedrijf, voor ons bestaan er geen grenzen. Ongeacht de lengte, het doel of de bestemming van de reis. Club Travel Business maakt altijd iets bijzonders van uw zakelijke groepsreis en houdt rekening met het beschikbare budget.


Ter inspiratie: Energiemaatschappij Essent naar Istanbul

Voor landelijk Energieleverancier Essent organiseerde Club Travel Business een 4-daagse reis naar Istanbul. Vanwege het thema ‘’Duurzaamheid’’ werd er een bezoek gebracht aan windmolenpark Kemerburgaz, één van de duurzame projecten die Essent wereldwijd onderneemt. Naast alle conference faciliteiten te hebben benut heeft de groep optimaal kunnen genieten van deze prachtige stad, het heerlijke eten, de hipste nachtclubs en een spetterende zeilregatta op de Bosporus rivier.

“Dank voor de onvergetelijke reis. Zeer positieve feedback vanuit onze relaties’’

Calamiteitenfonds Stichting Garantiefonds Reisgelden Sitemap Algemene Voorwaarden Disclaimer