Club Travel Lustrum is dé reisspecialist op het gebied van lustrumreizen voor disputen, jaarclubs en verenigingen. De uitdaging is om samen met jullie een unieke lustrumreis samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier vind je een eenvoudig stappenplan met als eindbestemming jullie ideale lustrumreis waar nog jaren over nagepraat wordt!

In het kort

  1. Laat je inspireren! Bekijk de mogelijke bestemmingen van Club Travel Lustrum en lees de referenties van jaarclubs en disputen die je voorgingen
  2. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door een offerte aan te vragen of bel even naar 070 737 0028
  3. Geef aan wat je graag wel wilt maar zeker ook wat je niet wilt
  4. Hierna volgt een uitgebreide offerte
  5. Als de lustrumreis je aanspreekt, volgt de boeking en krijg je van ons alle info
  6. Lekker achterover leunen. Wij regelen alles en jullie genieten van de voorpret!
  7. Na terugkomst kan indien gewenst een evaluatie plaatsvinden

Tips voor de lustrumcommissie

Club Travel Lustrum heeft veel ervaring met het organiseren van lustrumreizen voor jaarclubs en disputen. Hieronder enkele tips voor het succesvol organiseren van een lustrumreis:

  • Beperk de lustrumcommissie tot drie personen. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit de besluitvorming aanzienlijk vergemakkelijkt
  • Denk goed na over het budget en stel een penningmeester aan die al vroegtijdig de bijdragen gaat innen. Onze reizen zijn inclusief vluchten, taksen / toeslagen, privétransfer met chauffeur ter plaatse, excursies (ev. met maaltijd), accommodaties met ontbijt. We raden aan om verzekeringen en vaccinaties buiten budget te laten aangezien er altijd al mensen zijn die dit al voor elkaar hebben
  • Kom een keertje langs! Dit kan ook in de avonduren. Vuur al je vragen af onder het genot van een koud biertje en we stippelen samen de vetste lustrumreis uit!

SGR & Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Check altijd op de website van deze partijen of een reisorganisatie bij hen is aangesloten!

BTN-sgrDe SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

BTN-calamiteitenfondsHet Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast. Als de lustrumreis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Als er ergens ter wereld een calamiteit dreigt, bijvoorbeeld een orkaan die in de richting van een toeristische bestemming gaat, dan kan een zogenaamde dekkingsbeperking worden ingesteld. De garantie van het Calamiteitenfonds wordt dan ingetrokken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren