Tijdens je lustrumreis wil je geen zorgen aan je hoofd hebben. Zorg daarom dat je een goede reisverzekering afsluit. Mocht er dan iets misgaan, dan ben je verzekerd van directe hulp.

Club Travel Lustrum heeft een samenwerkingsverband met Alliance Global Assistance afgesloten. Door middel van deze overeenkomst is het voor groepen of individuen die via ons een lustrumreis boeken, goedkoper en makkelijker om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt alleen een reisverzekering afsluiten als je een reis hebt geboekt bij Club Travel. Als dit niet het geval is dan dekt de verzekeraar niet!

Hieronder vind je alle informatie om direct je verzekering af te sluiten. Ideaal om alles onder één dak geregeld te hebben. Hieronder vind je de voordelen van het aanvragen van een verzekering bij Alliance Global Assistance via Club Travel Lustrum.

  1. Een wereldwijde alarmcentrale die 24 uur per dag bereikbaar is
  2. Alle verzekeringen voor je reis onder één dak
  3. Onder één naam de hele groep verzekeren en dus niet alle individuele persoonsgegevens invoeren
  4. Geen gezeur met meerdere partijen
  5. De beste dekking voor je unieke lustrumreis

Indien je via Alliance Global Assistance een reisverzekering en/of annuleringsverzekering hebt afgesloten, kun je bij nood 24/7 bellen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance op 003120 – 592 9292. Zie ook deze link voor meer informatie. 

LET OP: het is niet toegestaan om een losse verzekering af te sluiten. Zonder boeking van een reis kun je via Club Travel geen verzekering afsluiten!